Peeling Rose de Mer

 

„Rose de Mer” este un produs profesionist 100% natural conceput pentru a lăsa pielea tanără și sănătoasă.Dispunând de o combinație de plante marine, minerale și săruri, Rose de Mer și repară pielea cu traume minime .Soluția peeling Rose de Mer aduce îmbunătățiri vizibile pentru o varietate de boli ale pielii, și poate fi folosit pe clienții de orice vârstă sau de culoarea pielii.

Pielea sănătoasă începe aici. Straturile pielii normale se regenerază la fiecare 15 la 30 de zile. Acest proces este întârziat sau oprit pe măsură ce îmbătrânim sau în cazul în care pielea este deteriorată. Straturile de piele în exces blochează producția de umiditate naturală, bacterii capcană și excesul de melanină provocând o serie de complicații dermatologice.

„Rose de Mer” ridică epiderma pentru a promova o vărsare ușoară și eliminarea celulelor moarte ale pielii.Acțiunea combinată de frecare și silicați marini, micro-traumatizează pielea și determină un proces de întinerire naturale. Ca excesul de piele este înlăturate, pielea reface in mod natural nivelurile de umiditate, Vă reînnoiește sinteza de colagen și îmbunătățește structura epidermei în ansamblu.

Rose de Mer deschide pielea clientului pentru primirea optimă de ingrediente active. Rose de Mer poate fi folosit pentru a complimenta tratamentele profesionale care vizează anumite condiții ale pielii, cum ar fi acneea severă și îmbătrânirea pielii. Făcându-i să lucreze mai repede și mai eficient să obțină rezultate mai de durată.

Tratează aproape orice tip de piele

a) opțiuni pentru cojirea profundă și de lumină;

b) controlează adâncimea peelingului – spre deosebire de cele mai multe alternative chimice;

c) intensifică penetrarea ingredienților activi;

d) Pregătiește pielea pentru un tratament mai intensiv;

e) Desfășoară în condiții de siguranță tratamentul.

„Rose de Mer” oferă rezultate măsurabile pentru resurfacingul pielii și de întinerire:

a) Creează un aspect natural de lifting facial;

b) Diminuează ridurile, liniile fine și vergeturile;

c) Imbunatateste textura pielii si elasticitatea;

d)Vindecă acneea și uniformizează cantitatea de sebum;

e)Imbunătățește circulația pielii și alimentarea cu oxigen;

f) Luminează decolorarea pielii șicicatricile acneice;

g) Elimină reziduurile de suprafață, inclusiv celulele moarte sau deteriorate ale pielii;

h) Aduce pielea la starea sa optimă pentru a putea penetra ingredienții activi intr-o stare îmbunătățită.