Consultația medicului dermatolog

 

Excelența în dermatologie

DermaClinic este clinica dedicată exclusiv sănătății pielii. La DermaClinic se pot diagnostica afecțiuni cutanate, se poate obține un sfat privind starea de sănătate a pielii, părului și unghiilor și se fac tratamente specializate cu tehnică modernă. Avem în dotare toate echipamentele necesare în terapia dermatologică. 

În DermaClinic ne ocupăm de întreaga paletă de afecțiuni cutanate ale adultului sau copilului, fie bărbat sau femeie. Avem o experiență îndelungată în practicarea manoperelor dermatoestetice sau de chirurgie estetică, de-a lungul anilor fiind promotorii noilor tratamente.

De asemenea, suntem primul centru din țară în care se practică cu succes chirurgia cu radiounde a tumorilor cutanate, având un număr mare de cazuri rezolvate pe an. Ne menținem competența participînd anual la cursuri și congrese de specialitate. Suntem în permanență informați cu privire la noutățile care apar în meseria noastră și adoptăm tot ceea ce s-a dovedit valabil.

La DermaClinic ne ocupăm cu seriozitate și profesionalism de problemele dumneavoastră de piele.

 

MOTIVE PENTRU UN CONSULT DERMATOLOGIC:

1.   aveți negi/ papiloame pe corp, indiferent de formă, culoare sau poziționare – aceștia pot fi cauterizați în mediu steril în funcție de tipul lor – este periculos să îi scoateți singuri acasă

2.   aveți alunițe; numai dacă verifici periodic(examinarea dermatoscopica) alunițele de pe corp, le vei depista la timp pe cele periculoase.

3.   aveți mătreață prea multă – aceasta poate fi determinată de dermatită seboreică

4.   dacă sunteți adolescent(ă) - șansele sunt destul de mari să aveți acnee (coșuri)

5.   aveți umflături/ bubițe mici pe piele care produc leziuni însoțite sau nu de mancărimi pe piele – acestea pot fi semnele unor boli dermatologice

6.   dacă vă simțiți obosiți, fără vlagă, sunteți stresați și din când în când vă cad smocuri de păr din cap –acestea pot fi semnele unei boli care afectează din ce în ce mai mulți oameni: alopecia.

7.   dacă aveți psoriazis – există tratamente care îl ameliorează

8.   aveți degerături, adică leziuni locale provocate de acțiunea frigului sau zăpezii

9.   aveți arsuri pe corp – în funcție de amploarea suprafeței arse, profunzimea și modul de evoluție al acesteia, medicul vă va recomanda ce să faceți;

10.  dacă ați luat întâmplător scabie sau râie, fără jenă adresați-vă medicului; aceasta se poate lua de către oricine iar tratamentele naturiste singure nu au rezultate foarte bune.

 

 

 

 

 

DERMATO-COSMETOLOGIA:

Este parte integrantă a dermatologiei. Este specialitatea medicală care ameliorează aspectul pielii sau previne îmbătrânirea acesteia.

 Oferă soluții pentru:

1.    alegerea produselor dermatocosmetice optime pentru îngrijirea corectă a tenului

2.   eliminarea efectelor factorilor nocivi asupra pielii

3.   repararea pielii după agresiuni